Tràiler de “Los últimos días”

L’apocalipsi a Barcelona? FUCK YEAH!

Ja ha arribat el tràiler de LOS ÚLTIMOS DÍAS de Àlex i David Pastor,  dos germans barcelonins que s’estan fent un nom en el panorama internacional. Ambdós alumnes de l’Escac, van aconseguir un gran èxit amb el curtmetratge LA RUTA NATURAL, guanyador d’un premi al festival de Sundance 2006.  Al 2009 va arribar el seu debut en el llargmetratge (directament als Estats Units) amb INFECTADOS (CARRIERS), deixant molt bones sensacions. Ara ens presenten aquest nou film apocalíptic que, sincerament, té bona pinta.

48368

LOS ÚLTIMOS DÍAS és un thriller de producció espanyola (ha costat 5 milions d’euros) i reuneix un casting nacional molt molt potent. Quim Gutierrez, José Coronado, Marta Etura i Leticia Dolera són els protagonistes d’aquesta cinta que arribarà la primavera vinent a les sales de cinema.

La trama ens situa en un present alternatiu on una misteriosa malaltia mortal s’està extenent per tot el planeta. I Barcelona no n’és una excepció. Els supervivents al desastre han de malviure tancats en edificis o sota-terra ja que el contacte amb l’exterior suposa una mort fulminant. Mentre la civilització es va destruïnt, Marc (Quim Gutierrez) emprendrà un viatge per aquesta Barcelona apocalíptica buscant a la seva novia Júlia (Marta Etura).

En les pròpies paraules dels directors “Volíem portar aquest gènere a casa, a una ciutat que l’espectador reconegui: la geografia de la ciutat és molt important”. Em quedo amb la imatge de l’Arc de Triomf en plan salvatge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s