Johnny Depp protagonitzarà Black Mass

És a dir, Black Massachusetts. Es tracta de l’adaptació d’un llibre que relata la trajectòria d’un dels caps mafiosos més importants de la història de Boston, Whitey Bulger. Bulger és conegut per ser uns dels capos irlandesos més violents que es recorden, germà d’un senador i sobretot per ser durant anys, un confident de l’FBI. Aquesta aliança amb l’FBI el permetia desfer-se de bandes rivals, principalment italoamericanes i a l’FBI, detenir criminals. Però eventualment, l’agencia federal se li va posar en contra i el va perseguir.

Bulger va desaparèixer juntament amb la seva parella i durant més d’una dècada, va ser considerat un del 10 fugitius més perillosos del país. El 2011 va ser capturat finalment en el seu retir a Califòrnia. Whitey Bulger és sens dubte un dels personatges més fascinants de la història criminal bostoniana, una espècie de carismàtic patriarca de barri, que té mil històries (va arribar a guanyar la loteria). Precisament Bulger, va ser la inspiració per modelar el personatge de Frank Costello, interpretat per Jack Nicholson a INFILTRADOS de Martin Scorsese. On ja s’incloïa la seva relació amb l’FBI.

Johnny Depp i Whitey Bulger en els seus anys de regnat.

Johnny Depp i Whitey Bulger en els seus anys de regnat.

BLACK MASS és un projecte que porta temps gestant-se. Produïda per Cross Creek Productions, el director serà el renombrat Barry Levinson (RAIN MAN, SLEEPERS). Ara amb el fitxatge de Johnny Depp s’ha guanyat prestigi i s’avança cap endavant. És sens dubte una notícia interessant, sobretot per poder veure a Depp en un paper diferent del rol extravagant que acostuma a fer, ja siguin de pirata o amb Tim Burton, i que ja cansa una mica. També queda curiosa la situació per a Ben Affleck i Matt Damon que feia temps que treballàven amb Terence Winter (BOARDWALK EMPIRE) per fer un projecte sobre Bulger. Un altre cop a Holywood, dos projectes rivals.Qui no corre, vola. Com a amant de Boston i la seva història, estaré molt atent al projecte i informarem de les seves novetats.

PD: Em pregunto si Depp farà un bon accent de Boston, un dels més particulars dels EUA.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s