Estrenes 1 de febrer

Hitchcock

Director: Sacha Gervasi  Repartiment: Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson, Jessica Biel, Danny Huston Guió: John J. McLaughlin Any: 2012 País: EUA Duració: 98 min Gènere: Biopic

Després de quatre dècades treballant, Alfred Hitchcock (Hopkins) s’enfronta a un dels seus reptes més grans: el rodatge de PSICOSIS. Un desafiament que el portarà a lluitar contra la censura i la seva pròpia creativitat i pel qual serà clau la col·laboració de la seva dona i mà dreta, Alma Reville (Mirren). Gran repartiment per una de les primeres incursions importants a la figura del mític director.

 

El último desafío

Director: Kim Jee-Woon  Repartiment: Arnold Schwarzenegger, Jaimie Alexander, Eduardo Noriega, Forest Whitaker, Johnny Knoxville Guió: Andrew Knauer, Jeffrey Nachmanoff Any: 2013 País: EUA Duració: 107 min Gènere: Thriller, Acció

Ray Owens és el Sheriff d’una petita localitat fronterera, Sommerton Junction, on el crim no és precisament abundant. Però aquesta existència tranquil·la es veu afectada quan Gabriel Cortez, el més destacat cap del narcotràfic de l’hemisferi oest, efectua una espectacular i sanguinària fugida d’un comboi penitenciari de l’FBI. Serà responsabilitat del Sheriff, doncs, plantar cara al criminal, que pretén utilitzar la seva localitat com a lloc de pas.

Mapa

Director: León Siminiani   Guió: León Siminiani Any: 2012 País: España Duració: 85 min Gènere: Documental

Un jove director espanyol és acomiadat de la seva feina a la televisió. Reprenent el seu somni de fer cinema, viatja a l’Índia a “buscar” el seu primer llargmetratge, només per descobrir que la seva recerca real no està a l’Índia sinó a Madrid: estava fugint. No obstant això, en tornar a casa, les coses no surten exactament com esperava.

Ai Wei Wei: Never Sorry

Director: Alison Klayman Guió: Alison Klayman Any: 2012 País: EUA Duració: 91 min Gènere: Documental

Es tracta del primer llargmetratge sobre l’artista xinès i activista Ai Weiwei, que en els darrers anys ha captat l’atenció internacions per la seva obra però també per les seves provocacions polítiques. És la historia d’un dissident de l’era digital que inspirar a les audiències globals i desdibuixa els límits entre art i política. Un retrat que ofereix una exploració subtil de la Xina contemporània.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s