J.A. Bayona es passa a Hollywood amb un film de ciència ficció

El tsunami de Bayona continua arrasant, situant l’èxit colossal LO IMPOSIBLE com una de les pel·lícules més taquilleres del cinema espanyol. Bayona, a l’espera de veure quants Goyas s’emporta el proper 17 de febrer, ja sembla estar pensant en el seu futur. Aparentment, la recaptació de més de 130 milions de dòlars per tot el món no és suficient. I és que el passat cap de setmana el director va confirmar un dels seus futurs projectes: un film de ciència ficció per la Warner.

Sembla ser que el director català finalment farà el gran pas cap a Hollywood, després d’haver rebutjat en altres ocasions l’oportunitat de passar-se a la indústria americana (entre els projectes que el van oferir, trobem una de les entregues de la saga CREPÚSCULO, per exemple). Aquest cop, però, el director afirma que la història era simplement massa interessant com per deixar-la passar de llarg. I no ens estranya: es tracta ni més ni menys d’un guió original d’Eric Roth, el guionista de films com FORREST GUMP, EL DILEMA, MUNICH o EL CURIOSO CASO DE BENJAMIN BUTTON.

J.A. Bayona al set de rodatge de LO IMPOSIBLE

El propi guionista defineix la seva història com un guió a mig camí entre 2001: UNA ODISEA EN EL ESPACIO i LA GUERRA DE LAS GALAXIAS. Un projecte “gran, espectacular, molt ambiciós” com diu el propi director. Mentre que encara no se sap massa més del projecte ni s’ha considerat cap càsting en concret, Bayona afirma que no s’acostarà tant a l’exercici intel·lectual del director Stanley Kubrick, sinó que serà una història espectacular carregada amb molt d’humor.

Bayona afirma, però, que no sap si aquest serà encara el seu proper film, ja que també té altres projectes en ment a Espanya. Mentre que a LO IMPOSIBLE ja va treballar amb un elenc internacional, es tractava essencialment d’una producció espanyola. Tenim especial curiositat per veure com es desenvoluparà el director a Hollywood, si tindrà tota la llibertat creativa que vol tenir o, pel contrari, es trobarà limitat per les gran majors. Malgrat això, sempre és interessant veure plasmat a la gran pantalla un guió de  Roth i si Bayona sap desenvolupar-se bé, podríem trobar-nos davant d’un film interessant. El temps ens ho dirà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s