Nova victòria d'ARGO als SAG Awards

O el que és el mateix, als premis del Sindicat d’actors (SAG) de Hollywood, que premien als millors intèrprets de cinema i televisió.

El repartiment d'ARGO amb els seu premi.

El repartiment d’ARGO amb els seu premis.

La pel·lícula de Ben Affleck ha guanyat el premi gran, el de millor repartiment. La resta de triomfadors, LINCOLN amb dos premis i EL LADO BUENO DE LAS COSAS amb un. Aquest cap de setmana, ARGO ha guanyat millor pel·lícula al premis del sindicat de productors i ara, millor repartiment al sindicat d’actors. Per tant, un premi més a la llarga llista que situa a ARGO al capdavant de les apostes pels Oscars.

Això si, la influència del sindicat d’actors als Oscars és relativa ja que en aquest cas ARGO ha guanyat pel repartiment, premi que no existeix als Oscars. Però si els actors han donat el seu premi gran a ARGO, es pot pensar que els mateixos actors que són acadèmics votaran a la pel·lícula d’Affleck com a millor film. Però això són especulacions. En la història dels SAG Awards, tan sols 8 pel·lícules han guanyat a millor repartiment i alhora a millor pel·lícula als Oscars.

El que està clar que els premis dels actors han servit per confirmar els favorits als premis interpretatius. Daniel Day-Lewis ha guanyat un premi més per LINCOLN i també Anne Hathaway com a secundària per LOS MISERABLES. Aquests dos, estan cantats de cara als Oscars. En quant a millor actriu, aquest cop ha guanyat Jennifer Lawrence per EL LADO BUENO DE LAS COSAS i es col·loca un pèl per davant de l’altra favorita, Jessica Chastain. Finalment, la sorpresa ha estat Tommy Lee Jones per LINCOLN com a secundari  ja que fins ara no havia guanyat cap premi gran. Això el fa guanyar enters pels Oscars on encara podríem dir que el favorit és Cristoph Waltz.

De Niro entrega el guardó a Jennifer Lawrence.

De Niro entrega el guardó a Jennifer Lawrence.

Veurem com segueixen els premis previs als Oscars, però les coses ja es van definint. En les properes setmanes a LA CASA DE VIDRE farem especials Oscars 2013 on analitzarem les categories i moltes altres coses.

Millor repartiment

ARGO de Ben Affleck

Millor actor protagonista

Daniel Day-Lewis per LINCOLN

Millor actriu protagonista

Jennifer Lawrence per EL LADO BUENO DE LAS COSAS

Millor actor secundari

Tommy Lee Jones per LINCOLN

Millor actriu secundària

Anne Hathaway per LOS MISERABLES

PD: El gran Dick Van Dyke ha guanyat el premi a tota la carrera

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s