Tràiler del nou film de Michel Gondry

Ja tenim un avanç de LA ESPUMA DE LOS DÍAS, l’esperat nou film de Michel Gondry!

Gondry és un d’aquells directors que ha aconseguit forjar un estil molt personal, basat en el seu desbordant univers visual. Idolatrat pels videoclips de Björk, Daft Punk, The White Stripes o Kylie Minogue, el pas pel cinema del director francès sempre quedarà marcat per OLVÍDATE DE MI (ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND), una cinta que va ser (i segueix sent) tot un fenomen de culte. Posteriorment ens ha seguit oferint el seu estil naïf-pop a LA CIENCIA DEL SUEÑO i la comèdia REBOBINE, POR FAVOR tot i que les seves darreres obres han generat més divisió d’opinions, especialment la recent THE GREEN HORNET…  Tot i així és un director que sempre val molt la pena seguir!

Ara, després del seu últim film THE WE AND THE I (que incomprensiblement encara no té data d’estrena a les sales espanyoles), ens presenta L’ÉCUME DES JOURS, l’adaptació d’una novel·la homònima de Boris Vian. Ens narra la vida de Colin, un milionari inventor d’un curiós instrument musical conegut com el “pianocktail”. La seva vida canviarà al conèixer a Chloe, la noia amb la que es casarà. Peró durant la lluna de mel ella es posarà malalta i l’únic tractament possible serà rodejar-la sempre de flors fresques.

El càsting compte amb algunes de les estrelles del cinema francès actual com Audrey Tautou, Romain Duris, Gad Elmaleh i Omar Sy (A.K.A co-protagonista d’INTOCABLE).

A vosaltres que us sembla? Jo d’entrada he de dir que el cocktail Gondry, Vian i Tautou em sembla explosiu. Veurem si és veritat…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s