Estrenes 25 de gener

El lado bueno de las cosas

Director: David O. Russell   Repartiment: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver, Chris Tucker, Julia Stiles Guió: David O. Russell Any: 2012 País: EUA Duració: 122 min Gènere: Comèdia dramàtica, romàntic

Nou dramedy de David O. Russell, director de THE FIGTHER, FLIRTEANDO CON EL DESASTRE i TRES REYES. Ens porta la historia de Pat (Bradley Cooper) que després de passar 8 mesos a un hospital psiquiàtric per atacar a l’amant de la seva dona, torna a casa dels seus pares (Robert De Niro i Jacki Weaver). Pat té la intenció de reconstruir la seva vida i recuperar la seva ex-dona. Però coneix a la Tifany (Jennifer Lawrence) una jove vídua que no està molt millor que ell mentalment. Conèixer-la li farà plantejar-se els seus objectius i canviar veritablement la seva vida. Recordar que els 4 actors estan nominats a l’Oscar així com el director i la pel·lícula. 

Bestias del sur salvaje

Director: Benh Zeitlin  Repartiment: Quvenzhané Wallis, Dwight Henry, Levy Easterly Guió: Lucy Alibar, Benh Zeitlin Any: 2012 País: EUA Duració: 92 min Gènere: Drama, Fantasia

BESTIAS DEL SUR SALVAJE és la peli indie de l’any passat. Ens explica la historia de Hushpuppy, una petita nena de 6 anys que viu en una oblidada i orgullosa comunitat, instal·lada en una pantanosa zona prop del riu Mississippi.  Hushpuppy viu amb el seu pare i ha de sobreviure com pot en mig de la naturalesa, rodejada d’animals semi-salvatges. Però la sobtada arribada d’una tempesta farà que s’elevi el nivell de les aigües del riu i que es posi en perill tot el món de la petita protagonista. Aquesta haurà d’emprendre una aventura per tal de restaurar l’ordre de natural i evitar així una catàstrofe de proporcions èpiques. 

 

El vuelo

Director: Robert Zemeckis Repartiment: Denzel Washington, Kelly Reilly, Don Cheadle, Bruce Greenwood, Melissa Leo, John Goodman Guió: John Gatnis Any: 2012 País: EUA Duració: 138 min Gènere: Drama

Torna Robert Zemeckis a rodar en imatge real per portar-nos un drama sobre el pilot comercial Whip Whitaker (Denzel Washington) que salva a quasi tots els passatgers del seu avió en un aterratge forçós evitant el que podia haver estat un accident mortal. És tractat com un heroi però aviat, a mesura que s’investiguen els fets, sorgiran dubtes sobre el seu estat (és alcohòlic , entre altres coses) durant aquell tràgic dia.

El cuarteto

Director: Dustin Hoffman Repartiment: Maggie Smith, Tom Courtenay, Billy Connolly, Pauline Collins, Michael Gambon Guió: Ronald Harwood Any: 2012 País: Regne Unit Duració: 95 min Gènere: Comèdia dramàtica

Primera peli de Dustin Hoffman com a director. EL CUARTETO va sobre un grup de vells amics que viuen en una residència de cantants d’òpera retirats organitzen cada any, coincidint amb l’aniversari de Giuseppe Verdi, un concert per recaptar fons que els permeti mantenir la casa on viuen. Els problemes sorgiran quan arribi una nova resident que ressuscitarà una antiga rivalitat entre divos.

 

Movie 43

Director: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr, Rusty Cundieff, James Duffy, Griffin Dunne, Peter Farrelly, Patrik Forsberg, James Gunn, Bob Odenkirk, Brett Ratner, Jonathan van Tulleken Repartiment: Emma Stone, Gerard Butler, Hugh Jackman, Elizabeth Banks, Dennis Quaid, Chloë Grace Moretz, Naomi Watts, Kate Winslet, Uma Thurman, Halle Berry, Richard Gere Guió: Will Carlough, Steve Baker, Patrik Forsberg, Matthew Alec Portenoy, Greg Pritikin, Rocky Russo, Jeremy Sosenko y Elizabeth Wright Shapiro Any: 2013 País: EUA Duració: 97 min Gènere: Comèdia

Comèdia coral dirigida per varis directors com els Farrelly, James Gunn, Brett Ratner o Griffin Dunne i amb la participació de nombroses estrelles de Hollywood. A MOVIE 43 s’enllacen una sèrie de diferents històries xocants i pertorbadores amb l’humor més extrem com a bandera. 

 

Coriolanus

Director: Ralph Fiennes Repartiment: Ralph Fiennes, Gerard Butler, Brian Cox, Vanessa Redgrave, Jessica Chastain Guió: John Logan Any: 2011 País: Regne Unit  Duració: 123 min Gènere: Drama

Debut a la direcció de l’actor Ralph Fiennes que ens explica la història de Coriolanus, un oficial que retorna a la seva pàtria com un gran triomfador després de vèncer als invasors. No obstant, les seves polítiques el fan impopular entre els ciutadans, que el condemnen a l’exili. Coriolanus, en un atac de fúria, s’uneix als seus rivals per tal d’atacar al seu propi país i s’uneix al que fins aquell moment havia estat el seu enemic. Però Coriolanus, davant de la seva ciutat, dubtarà entre el seu orgull i el seu patriotisme.

 

La banda Picasso

Director: Fernando Colomo Repartiment: Igancio Mateos, Pierre Bénézit, Lionel Abelanski, Jordi Vilches Guió: Fernando Colomo Any: 2013 País: Espanya  Duració: 100 min Gènere: Comedia

Nova peli de Fernando Colomo. Al 1911, Picasso (Ignacio Mateos) i Apollinaire (Pierre Bénézit) van ser detinguts a París, incriminats pel robatori de La Gioconda. Picasso havia conegut temps enrere a El Barón, que va robar del Louvre unes estàtues que va vendre al mateix Picasso. Per aquest fet, la premsa els acusa de robar La Gioconda juntament amb El Barón, formant l’anomenada “Banda Picasso”, banda de lladres internacionals disposats a buidar els museus francesos. Inspirada en el robatori real de La Gioconda.

 

Proyecto Nim

Director: James Marsh  Guió: Elizabeth Hess Any: 2013 País: EUA, Regne Unit  Duració: 93 min Gènere: Documental

Per fi arriba a la cartellera espanyola el nou documental del director de MAN ON WIRE. Nim és un ximpanzé que, en la dècada dels 70, es va convertir en el centre d’un experiment que va tenir com a objectiu demostrar què passaria si un mono fos criat i alimentat com un ésser humà. Un viatge extraordinari a través de la societat i l’impacte inesborrable que va causar Nim en la gent amb la que va conviure. PROJECTE NIM és la biografia d’un animal al que vàrem tractar de convertir en humà.

La aldea de cartón

Director: Ermanno Olmi Repartiment: Michael Lonsdale, Rutger Hauer, Massimo de Francovich, Alessandro Haber Guió: Ermanno Olmi Any: 2011 País: Itàlia  Duració: 87 min Gènere: Drama

És la historia d’un sacerdot que observa la dessacralització de la seva parròquia mentre se li apoderen els dubtes sobre la seva dedicació a la fe. Inesperadament, l’església buida es converteix durant unes hores en el refugi d’un immigrants clandestins. El sacerdot els dona asil i això fa que es torni a apropar al significat de la vida i la fe.

Il Coraggio

Director: Santiago Lapeira   Any: 2011 País: Espanya  Duració: 80 min Gènere: Documental

Documental sobre la lluita contra la màfia siciliana. Els protagonistes no només són magistrats, sinó també valents ciutadans que, tot hi haver sofert les amenaces de la organització criminal, han tingut el coratge de enfrontar-se pacificament a aquesta poder dins de l’estat que segueix afectant a la societat italiana.

 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s