Canvi de protagonista a Inherent Vice, la nova de P. T. Anderson

Feia temps que volia escriure sobre INHERENT VICE, la nova pel·lícula de Paul Thomas Anderson que anava a protagonitzar Robert Downey Jr. I dic anava perquè s’ha sabut recentment que no la protagonitzarà i serà substituït per Joaquin Phoenix. Sense entrar en moltes consideracions, realment en venia molt de gust veure a Downey Jr. sota les ordres d’Anderson, i més considerant que la pel·lícula és una comèdia i que el personatge li anava clavat. Però en tot cas, Joaquin Phoenix és un actoràs com ha demostrat a THE MASTER.

Phoenix rebent com li agrada.

Joaquin Phoenix, geni i figura

INHERENT VICE suposa a priori, un nou canvi de rumb en el cinema d’Anderson, tornant en part als orígens més frenètics i divertits. Es tracta de l’adaptació de la novel·la homònima de Thomas Pynchon, que molts descriuen com una història noir amb reminiscències a EL GRAN LEBOWSKI. La història es centra en Doc Sortello, un detectiu privat, fumador de marihuana, que viu al Los Angeles dels anys 60. Una visita inesperada de la seva ex dona el condueix cap a un estrany cas on hi apareixen nombrosos i esperpèntics personatges.

Serà interessant veure a Phoenix en un paper còmic i a Anderson amb una història de tall més lleuger i amb una ambientació tant particular, d’aquelles que li encanten. Veurem com es conforma la resta del repartiment, hi circulen rumors que situen a Charlize Theron com a protagonista femenina però no s’ha concretat. P. T. Anderson espera començar el rodatge a finals d’any com a aviat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s