Ja tenim director per Star Wars

J. J. ABRAMS!

Des de la compra de Disney i l’anunci de l’Episodi VII de STAR WARS, tothom estava esperant que es confirmés qui seria el director. Molts rumors, llistes de desitjos de fans, etc etc. El run-run era continu i estava clar que tard o d’hora sortiríem de dubtes. Encara que Lucasfilm no ho ha anunciat oficialment, mitjans molt fiables dels EUA confirmen la notícia.

1088700233_af15e1bc0f

Lucas i Abrams. D’una generació a una altra.

Sembla ser que Kathleen Kennedy, la flamant presidenta de Lucasfilm tenia com a primera opció a Steven Spielberg que va renunciar i va proposar a J.J. Abrams, que també era reticent. La llista de candidats la completaven Ben Affleck i Matthew Vaughn. Finalment, segons diuen, Spielberg va ser clau per convèncer a Abrams que recordem, fa unes setmanes va negar els rumors assegurant que no s’hi veia i que era tan fan de STAR WARS que preferia veure-ho com aficionat. Sembla que el seu amor per la saga és massa gran com per renunciar a dirigir l’episodi VII. Qualsevol geek ho pot entendre.

En definitiva, una aposta encertada de Lucasfilm. Un director que personifica els nous blockbusters, hereu de Spielberg i Lucas,amant declarat de la franquícia i tot un mestre en crear fenòmens de culte com LOST i ALIAS. A més, la seva experiència revitalitzant STAR TREK és sens dubte una garantia. Això si, els trekkies més acèrrims (jo en sóc un de moderat) segur que no estaran molt contents de veure com el director que ha tornat la glòria a la seva saga se’n va a la saga galàctica rival, truncant els plans d’una trilogia.

En fi, superat l’enigma del director, ara tots els rumors i fòrums d’internet aniran plens amb el càsting. Anirem informant!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s