Primera imatge del biopic d'Assange

Ja ha sortit la primera imatge de THE FIFTH ESTATE el biopic dirigit per Bill Condon (KINSEY, DREAMGIRLS) sobre el controvertit Julian Assange. El protagonista: Benedict Cumberbatch.

No ens em pogut resistir a publicar la imatge perquè tot l’equip de LA CASA DE VIDRE som uns cumberbitches (fans descarats de l’actor) sobretot per papers com el de la gran adaptació contemporània de SHERLOCK o papers dramàtics com a EL TOPO. A més, aquest any estrenarà STAR TREK INTO DARKNESS i s’establirà directament en el top d’actors de Hollywood.

Cumberbatch i Brühl a THE FIFTH ESTATE

Cumberbatch i Brühl a THE FIFTH ESTATE

Tornant al biopic, Cumberbatch es posarà a la pell de Julian Assange en un film que segons diuen retrata a Assange com a un idealista de tot cor que poc a poc es corromp pel poder. L’actor britànic no només s’hi assembla amb aquest cabell tenyit sinó que creiem que és una gran encert de càsting per la seva facilitat per interpretar personatges complicats. A la imatge l’acompanya Daniel Brühl, que interpreta a la seva mà dreta (després es van enemistar) Daniel Domscheit-Berg.

Dirigeix Bill Condon, escriu Josh Singer (de les televisives El ALA OESTE DE LA CASA BLANCA i FRINGE) i la resta del interessant repartiment està format per Laura Linney, Anthony Mackie, David Thewlis, Peter Capalldi i Carice Van Houten. L’estrena es preveu per finals d’any, buscant clarament la temporada de premis.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s