Ja es coneix el protagonista de Los Vigilantes de la Playa

…i serà Bill Hader. Per aquells que no el coneixeu, Hader és actor del programa SATURDAY NIGHT LIVE i en cinema ha aparegut en comèdies com ADVENTURELAND o SUPERSALIDOS. Efectivament, no estem parlant d’un actor alt, fort i guapo com David Hasselhoff (sic) sinó d’un còmic pur i dur que liderarà l’adaptació de LOS VIGILANTES DE LA PLAYA.

Bill Hader, còmic en alça.

Bill Hader, còmic en alça.

Aquest anunci confirma doncs que l’adaptació de la sèrie dels 90 seguirà els passos d’altres adaptacions de sèries amb to paròdic com van ser STURSKY & HUTCH o INFILTRADOS EN CLASE. En aquestes dues cintes en concret la fórmula va funcionar i amb cert criteri, els productors han decidit adaptar el material original en to de comèdia.

Segurament és una decisió encertada, sobretot perquè el record que tenim de la sèrie és més aviat de quelcom un pèl ridícul i desfasat, molt dels 90. Una sèrie que quant menys seriosament es prenia a si mateixa, millor funcionava. Ara, tots els que ens encaminàvem a la pubertat quan l’emetien o la reposaven, hem d’admetre que ens hi quedàvem una estona al fer zàping.

BW_slide_03.tif

Som fills dels 90!

Dirigirà Ben Garant, conegut als EUA per ser el creador de la sèrie còmica de culte RENO 911!, poc coneguda per aquí. El mateix Garant ha anunciat a Sundance el fitxatge de Bill Hader i ha assegurat que ja s’ha gravat un tràiler abans del rodatge. La trama que seguirà aquesta comèdia d’acció se centra en els vigilants de la platja de Malibú explorant una plataforma petroliera que resulta ser un laboratori de metamfetamina. En definitiva, tots aquells que desitjàveu veure a The Hoff protagonitzant-la us haureu de conformar amb una comèdia de Bill Hader on segur cauran cameos de Pamela Anderson i com no, de David Hasselhoff.

PD: Si per alguna cosa ha de passar a la història David Hasselhoff és això:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s