Tràiler de Mud

Ja ha arribat el primer tràiler de MUD, la nova cinta de Jeff Nichols, director de TAKE SHELTER, una de les 10 pel·lícules que van entrar a la nostra llista de les millors del 2012. Després de la bona impressió que va deixar amb seu darrer film doncs, Nichols ens porta una proposta molt interessant que molts esperem amb ganes. MUD ja es va poder veure a Cannes i recentment a Sundance, on ha aconseguit molt bones crítiques.

MUD ens porta una aventura molt surenya centrada en dos nens, Ellis i NeckBone que es troben a un home anomenat Mud (Matthew McConaughey) amagat a una illa del riu Mississippí. En Mud els explica que va matar a un home a Texas i ara uns caça-recompenses venen a per ell. El pla de Mud és reunir-se amb el seu amor, la Juniper (Reese Witherspoon). Intrigats i un pèl escèptics, l’Ellis i el Neckbone decideixen ajudar-lo. Aviat però, el passat d’en Mud vindrà a buscar-lo posant en perill  la petita població dels dos nens.

De la cinta de Nichols destaca sobretot el repartiment. Els joves Tye Sheridan i Jacob Lofland estan acompanyats per Reese Witherspoon, Sam Shepard, Sarah Poulson, Michael Shannon i com no, Matthew McConaughey. Cal destacar el paper de McConaughey i, sobretot, l’excel·lent ratxa d’interpretacions que porta des de que va deixar de fer insulses comèdies romàtiques. Fa un parell d’anys ens va portar un gran thriller legal amb EL INOCENTE però és que aquest any passat ha deixat grans actuacions a MAGIC MIKE, THE PAPERBOY, BERNIE i sobretot a KILLER JOE on està immens.

Molts pensem que als Oscars s’han oblidat injustament d’ell. Però sempre queda l’esperança que aquest proper any sigui millor. De moment tenim MUD que pinta molt bé. Però  encara ens queda THE DALLAS BUYERS CLUB on ha perdut moltíssim pes per interpretar a un malalt de Sida i, especialment, esperem amb moltes ganes el seu paper de yuppie a THE WOLF OF WALL STREET, la nova peli del gran Scorsese.

Anuncis

One response to “Tràiler de Mud

  1. Retroenllaç: Dallas Buyers Club, un McConaughey extrem | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s