[Actualització] La nova sin city reuneix un cast impressionant

SIN CITY: A DAME TO KILL FOR és el títol de la continuació de SIN CITY que Robert Rodriguez i Frank Miller porten temps preparant. L’estrena està prevista per finals de 2013 i tot i que ja s’ha rodat gran part als estudis de Rodriguez, en l’última setmana s’han anunciat noves incorporacions al repartiment que senzillament, són impressionants. Inicialment es coneixia la participació de Mickey Rourke, Jessica Alba, Rosario Dawson, Jamie King o Dennis Haybert però com diem recentment, la llista s’ha incrementat.

Primer es va unir Josh Brolin per interpretar a Dwight, el personatge que inicialment feia Clive Owen. I és que part de la trama de la nova cinta passarà abans dels fets de SIN CITY i en el cas del personatge de Dwight, viurem l’infern pel que travessa abans d’obligar-se a canviar dràsticament de rostre (d’aquí el canvi d’actor). Després de Brolin, la incorporació més destacada va ser la d’un dels nois en alça de Hollywood, Joseph Gordon-Levitt. L’actor interpretarà a Johnny, un jugador amb un pla secret que ha estat escrit expressament pel film. Recordem també que el guionista serà William Monahan, l’autor d’INFILTRADOS.

Juno Temple, Ray Liotta i Jeremy Piven

Juno Temple, Ray Liotta i Jeremy Piven

Després d’aquests dos fitxatges han vingut una sèrie d’incorporacions prou interessants. Chirstopher Meloni (LEY Y ORDEN), el gran Ray Liotta, Jeremy Piven d’EL SÉQUITO i la sexy (se l’ha de veure a KILLER JOE) Juno Temple. No se sap encara quins personatges interpretaran tots ells.

En definitiva, una repartiment extens i interessant per una cinta que molts esperen després de l’èxit i la repercussió el 2005 de la primera, que va saber portar (o calcar) l’estil neonoir dels còmics de Frank Miller. Respecte aquest projecte, crec que la incorporació d’un guionista de qualitat com Monahan, pot ajudar a millorar el resultat i maquillar certs tics de Miller i Rodriguez. I com no, veure tots aquets intèrprets dins d’un món tan peculiar com el de SIN CITY serà sens dubte, un dels punts forts de la cinta.

Atualitzem:

El propi Robert Rodriguez a una nova entrevista ha assegurat que tant Temple com Liotta com Jeremy Piven ja han rodat les seves escenes i que atenció, el gran Bruce Willis tornarà a aparèixer a l’univers de SIN CITY com a Hartigan, el dur polícia, un dels millors personatges de SIN CITY sense cap dubte.

Anuncis

One response to “[Actualització] La nova sin city reuneix un cast impressionant

  1. Retroenllaç: Josh Brolin cap a Jurassic World | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s