Estrenes 18 de gener

Django desencadenado

Director: Quentin Tarantino Repartiment: Jamie Foxx, Cristoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Kerry Washington Guió: Quentin Tarantino Any: 2012 País: EUA Duració: 165 min Gènere: Drama, Western

Per fi arriba l’esperada nova pel·lícula de Tarantino, DJANGO DESENCADENADO. El film, que està ambientat als anys precedents a la Guerra Civil americana, ens explica la història de Django (Jamie Foxx), un esclau afroamericà que és castigat cruelment després d’intentar fugir dels seus amos juntament amb la seva esposa Brommhilda. El Dr. King Schultz (Christoph Waltz), un caça-recompenses d’origen alemany, aconseguirà amb els seus mètodes poc ortodoxos que Django l’ajudi a trobar els germans Brittle, uns assassins buscats per la justícia. Un cop complida la missió Schultz contractarà a Django com a ajudant i junts aniran a buscar a Broomhilda, esclava propietat del infame Calvin Candie (Leonardo DiCaprio). Sota falsos pretextos miraran d’alliberar l’esposa de Django sense despertar les sospites de Candie i el seu fidel esclau Stephen (Samuel L. Jackson).

Lincoln

Director: Steven Spielberg Repartiment: Daniel Day-LewisTommy Lee JonesSally FieldJoseph Gordon-LevittDavid StrathairnJared HarrisJackie Earle HaleyJames Spader Guió: Tony KushnerJohn LoganPaul Webb Any: 2012 País: EUA Duració: 149 min Gènere: Biopic, Drama

La nova cinta de Spielberg sobre el 16è president dels EUA encarnat per Daniel Day-Lewis, que s’està portant tots els premis i amb un repartiment increïble. La història ens trasllada a l’any 1865. Abraham Lincoln, s’enfronta al repte més difícil de la seva trajectòria a la Casa Blanca: aconseguir acabar amb la Guerra Civil i abolir l’esclavitud, la vergonya del país. El dirigent emprèn una lluita política i personal que el portarà a enfrontar-se tant a membres del seu gabinet com a polítics rivals i també a la seva pròpia esposa. Més que un biopic a l’ús de tota la vida, la cinta és un relat de la cuina política de llavors i del calvari personal que va haver de passar Lincoln ens uns mesos molt concrets de la seva administració. Un president que va passar a la història i que és encara considerat com un dels millors polítics de la història dels EUA.

Lincoln_cartel_peli

Nameless gangster

Director: Yoon Jong-Bin Repartiment: Choi Min-Sik, Jung-Woo , Jo Jin-Woong, Ma Dong-Suk Guió: Yoon Jong-Bin Any: 2012 País: Corea del Sud Duració: 133 min Gènere: Thriller

Any 1982. Ik-Hyun és un funcionari de duanes corrupte que està a punt de ser despatxat de la seva feina. Decidit a fer una última feina intentat vendre una bossa d’heroïna, acaba relacionat amb un dels caps mafiosos més importants de Busan, Hyung-Bae. La força d’un i les habilitats de l’altre els convertiran en els amos de Busan. Però en arribar els 90, el govern anuncia la guerra oberta contra el crim organitzat i llavors la relació començarà a trontollar. La guerra oberta pel poder absolut ha començat.

Tabú

Director: Miguel Gomes Repartiment: Ana Moreira, Carloto Cotta, Henrique Espírito Santo Guió: Miguel Gomes, Mariana Ricardo Any: 2012 País: Alemania, Brasil, Francia, Portugal Duració: 110 min Gènere: Drama

El film Tabú del portuguès Miguel Gomes ens porta la historia d’una temperamental dona gran, la seva cuidadora de Cap Verd i una veïna del mateix bloc d’edificis de Lisboa. Al morir l’anciana, les altres dos descobriran un episodi del seu passat: una història d’amor, aventures i un assassinat que va tenir lloc en el cor de l’Àfrica colonial. El film es basa en el clàssic de F. W Murnau, TABÚ (1931). Gomes s’inspira lliurement en el darrer film del director alemany i ens porta una preciosa historia rodada en un impecable blanc i negre.

Moscati, el médico de los pobres

Director: Giacomo Campiotti Repartiment: Beppe FiorelloKasia Smutniak, Ettore Bassi, Carmine Borrino Guió: Giacomo Campiotti, Fabio Campus, Carlotta Ercolino Any: 2012 País: Itàlia  Duració: 124 min Gènere: Biopic

Nàpols, inicis del segle XX. Giuseppe Moscati és un metge amb un futur brillant que aconsegueix una plaça a un dels millors i més difícils hospitals de la regió: l’hospital dels incurables. Moscati dedicarà tota la seva vida a l’atenció dels malalts, especialment en els més pobres. En el seu camí es trobarà amb la jove aristòcrata Elena, que farà que el metge es replantegi el seu futur. Biopic del metge que va ser considerada una de les persones més estimades en la Nàpols del 1900.

El corazón del roble

Director: Ricardo Ramón, Ángel Izquierdo Guió: Antonio Zurera, Lorenzo Orzari Any: 2012 País: Espanya  Duració: 80 min Gènere: Animació

Proposta d’animació espanyola on uns  estranys esdeveniment estan canviant el clima del turó del drac. La caiguda brusca de les temperatures ha sumit la terra en el fred i l’obscuritat. El bosc es mor i en Robin, un petit elf guardià del bosc, suplica als Déus ajuda per a combatre el mal que amenaça amb destruir la vida. Pel·lícula amb missatge ecològic pels més petits de la casa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s