Live by Night serà el nou film de Ben Affleck

Si hi ha algun director que està de moda en aquests moments a Hollywood és Ben Affleck. La llista de premis que ha rebut per ARGO és molt llarga (rencentment un Globus D’or). De manera incompresible però, no ha estat nominat als Oscars. Una decisió que gairebé ningú ha entès. Considerant com diem, el nombre de premis que el precedien. De totes maneres, malgrat que se li estan oferint grans projectes i blockbusters, Affleck sembla més interessat en continuar cimentant una carrera personal i sòlida com a director. Una nova carrera que va començar amb dues pel·lícules ambientades a Boston, ADIÓS PEQUEÑA ADIÓS i THE TOWN. Amb ARGO ha traslladat l’acció a Hollywood i a l’Iran però ara sembla que de nou torna a la seva ciutat natal, i durant un temps, lloc de residència d’un servidor.

Affleck mentre dirigia THE TOWN

Affleck mentre dirigia THE TOWN

La pel·lícula en qüestió és LIVE BY NIGHT, adaptació d’una novel·la de Dennis Lehane. Per qui no ho sàpiga, Lehane és un dels autors de best-sellers més adaptats al cinema, i amb pel·lícules de sobrada qualitat. La majoria de les seves novel·les transcorren a Boston o Massachusetts i les més famoses han estat SHUTTER ISLAND, MYSTIC RIVER i ADIOS PEQUEÑA ADIOS del mateix Affleck. LIVE BY NIGHT és la continuació d’una altra novel·la de Lehane, THE GIVEN DAY que per cert, m’estic llegint actualment (És excel·lent però donaria més per a una minisèrie de l’HBO que per a un film). La història transcorre al Boston del 1926 en el marc de la llei seca i segueix a un jove que poc a poc, va caient al món del crim organitzat malgrat provenir d’una família de policies.

El mateix Affleck ha confirmat recentment que està ocupat en el guió del film de rebot, doncs el que ha anunciat és que abandona FOCUS, un film que anava a protagonitzar amb Kristen Stewart. Affleck ha retirat la seva participacipació com actor per centrar-se en escriure, dirigir i potser protagonitzar LIVE BY NIGHT tal i com ell mateix ha assegurat.

El projecte de LIVE BY NIGHT ja fa temps que s’està cuinant a la Warner Bros. Inicialment, la productora de Leonardo DiCaprio va comprar els drets i s’especulava que l’actor hi participaria però sembla ser que aquesta idea s’ha abandonat. De totes formes, la seva productora, Appian Way, segueix lligada al projecte unint forces en aquest cas amb Pearl Street, la productora d’Affleck i Matt Damon. Totes dues companyies estan associades amb la Warner Bros., així que el film serà distribuït per la major de Burbank. Estarem atents a com es desenvolupa el projecte i a si finalment, Affleck tan sols dirigirà i escriurà o també hi actuarà. En tot cas, esperem que sigui un nou pas endavant en la seva reinventada (qui ho hagués dit) carrera.

Anuncis

One response to “Live by Night serà el nou film de Ben Affleck

  1. Retroenllaç: Ben Affleck protagonitzarà la nova cinta de David Fincher | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s