Jurassic Park 4 té data d’estrena

Atenció! Jurassic Park ja té data d’estrena oficial als EUA: el 13 de juny del 2014. Des de l’estrena ara fa més de 10 anys de l’última part de la saga, dirigida llavors per Joe Johnston, la idea d’una quarta entrega ha rondat per Hollywood en múltiples ocasions, però mai s’ha arribat a concretar. Ja s’ha anunciat la data doncs, d’un projecte del que ara només sabem que Steven Spielberg produirà, i que el guió ja està acabat. El firmen Rick Jaffa i Amanda Silver, guionistes d’un dels millors blockbusters de fa dos anys, EL ORIGEN DEL PLANETA DE LOS SIMIOS. No se sap res més de la història com per exemple, si comptarà o no amb personatges ja mítics com el Dr. Alan Grant (Sam Neill) o Alan Malcolm (Jeff Goldblum). El que és segur com no, que hi apareixeran dinosaures. Fa uns anys els rumors apuntàvem que veuríem dinosaures alterats genèticament per ser més letals o inclús dinosaures amb trets humans, amb més intel·ligència, fent una espècie d’híbrid del que inclús circulen dissenys (com aquest).

El T-Rex davant Alan Grant.

El T-Rex davant Alan Grant.

La qüestió és doncs, que amb aquest anunci oficial, sembla que això tira endavant. Estarem atents a més notícies respecte al repartiment i com no, al director. A molts ens encantaria que tornès Spielberg. Però el cert és que ja va fer una memorable primera part que sens dubte passarà a la història del cinema, però una segona part que va decebre molt. Potser és millor que es centri en altres projectes i aquí faci només de productor. Jo personalment, serè cautelós amb aquest projecte. Sobretot perquè ja em vist com moltes franquícies amb seqüeles que arriben anys tard, es basen més en la nostàlgia que no en oferir una millor pel·lícula. Però he de reconèixer que m’atrau la idea. Encara que sigui només per tornar a sentir la mítica banda sonora un altre cop i passar una bona estona al cinema veient dinosaures realíssims i espectaculars, com vaig fer al 1993, en un dels meus primers records en una sala de cinema.

Recordem, la data d’estrena serà el 13 de juny del 2014.

Anuncis

One response to “Jurassic Park 4 té data d’estrena

  1. Retroenllaç: Jurassic Park 4 postposada | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s