Estrenes 11 de gener

Amor (Amour)

Director:  Michael Haneke Repartiment:  Jean Louis Trintignant, Emmanuelle Riva, Isabelle Huppert Guió: Michael Haneke  Any: 2012 País:  Austria Duració: 127 min Gènere: Drama

Georges i Anne són un matrimoni d’octogenaris, professors de música clàssica. Un dia, Anne pateix un infart cerebral. En tornar de l’hospital, un costat del seu cos s’ha quedat paralitzat. L’amor que ha unit a la parella serà posat a prova. Nou film de Michael Haneke, que es va emportar la palma d’or a Cannes, apunta fort pels Oscars i ens porta un film trist que s’allunya del caràcter cru dels personatges d’altres films i ens porta un relat tan tendre com dur.

Jack Reacher

Director: Christopher McQuarrie Repartiment: Tom Cruise, Rosamund Pike, David Oyelowo, Robert Duvall Guió: Josh Olson, Christopher McQuarrie Any: 2012 País: EUA Duració: 130 min Gènere: Thriller, Acció

Basada en el novè llibre de la saga literària creada per Lee Child, que té com a protagonista a Jack Reacher (Tom Cruise) un ex-policia militar que ara treballa per lliure. Reacher vaga per els Estats Units fins arribar allà on la justícia el necessita. A Pittsburg, un franctirador ha acabat amb la vida de quatre persones. Totes les pistes a apunten a un sospitós detingut que durant l’interrogatori nomes ofereix una nota: “Porteu-me a Jack Reacher”. Reacher arriba a la ciutat per protagonitzar una increïble lluita a la recerca de la veritat i la justícia, tot enfrontant-se a un inesperat enemic d’una gran violència i un secret que mantenir. Està dirigida per Christopher McQuarrie, guionista de SOSPECHOSOS HABITUALES o VALKIRIA i el protagonista absolut és Cruise, que porta una espècie de Harry el Sucio o Charles Bronson modern, que ronda pel país fent justícia d’una forma impecable i un pèl xulesca.

El muerto y ser feliz

Director:  Javier Rebollo  Repartiment:  José Sacristan, Roxana Blanco,Valeria Alonso, Vicky Peña Guió: Javier Rebollo, Lola Mayo, Salvador Roselli  Any: 2012 País: Espanya, Argentina, França Duració: 93 min Gènere: Drama, Road Movie

EL MUERTO Y SER FELIZ es una comèdia negra on se’ns presenta un protagonista que s’enfronta als seus últims dies de vida. José Sacristán és un vell assassí a sou dotat d’un caràcter sec però entranyable i divertit a la vegada. Al ser diagnosticat d’una malaltia terminal, s’escaparà de l’hospital de Buenos Aires on està sent tractat i, carregat d’una bona dosis de morfina, decidirà emprendre un viatge cap al nord, sense un rumb fix. Una noia amb la que es creuarà a la carretera (interpretada per Roxana Blanco) serà la seva fidel acompanyant al llarg de més de 5.000 km de viatge.

Volver a nacer

Director:  Sergio Castellitto Repartiment: Emile Hirsch, Penelope Cruz, Jane Birkin Guió: Margaret Mazzantini, Sergio Castellitto Any: 2012 País: Itàlia Duració: 127 min Gènere: Drama romàntic

Penélope Cruz interpreta a Gemma, una dona que va aconseguir fugir del terrible setge a Sarajevo amb el seu fill nounat, després de perdre el seu marit, amb qui va viure una gran història d’amor. Setze anys després, Gemma torna a Sarajevo amb el seu fill per tal que visiti la ciutat on va néixer i descobreixi al pare que mai va arribar a conèixer.

Peso Pesado

Director:  Frank Coraci Repartiment: Kevin James, Salma Hayek, Henry Winkler, Reggie Lee, Greg Germann Guió: Kevin james, Rock Reuben Any: 2012 País: EUA Duració: 105 min Gènere: Comèdia

Nova comèdia de Kevin James, aquest cop interpretant a un mestre de biologia que ingressa al món de les lluites d’arts marcials mixtes, amb l’objectiu de recaptar diner pel salvar el programa de música de l’escola.

Lola Versus

Director: Daryl Wein Repartiment: Greta Gerwig, Joel Kinnaman, Bill Pullman Guió: Zoe Lister Jones, Daryl Wein Any: 2012  País: EUA  Duració: 87 min Gènere: Comèdia romàntica

Greta Gerwig interpreta a la Lola, una dona de 29 anys a qui el nòvio l’abandona 3 setmanes abans de la boda. La lola pensa que ho ha perdut tot fins que es descobreix a si mateixa. LOLA VERSUS és un còmic relat d’amor i pèrdua entre joves i ambiciosos urbanites. Una original comèdia de Daryl Wein que aporta una incòmoda visió de l’absurditat dels romanços contemporanis.

El día que murió Gracia Imperio

Direcció i guió: Francesc Betriu Any: 2012  País: Espanya Duració: 90 min  Gènere: Documental

Documental sobre la misteriosa defunció de Gracia Imperio, una conegudíssima cantant de zarzuela i vedette valenciana que es va guanyar el favor i l’afecte del públic durant la dècada dels 50 i els 60. El 1 de novembre del 1968 es va trobar el cos, sense vida, de la cantant i del seu amant. Mai es van arribar a aclarir les causes de la mort. 40 anys després, segueix la desaparició de Gracia Imperio segueix sent tot un misteri que el documental de Francesc Betriu tractarà de resoldre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s