Christopher Nolan i el seu possible nou projecte sobre viatges en el temps

Christopher Nolan ha estat en el punt de mira aquest darrer any amb la seva èpica conclusió EL CABALLERO OSCURO: LA LEYENDA RENACE, que marcava punt i final a la seva adaptació del mític heroi de la nit, Batman. Nolan ha sabut crear expectatives amb els seus projectes, des que es convertís en director a seguir amb MEMENTO  i afirmant-se com a un autor que troba l’equilibri perfecte entre el blockbuster i el cinema d’autor amb films com ORIGEN i la seva saga de Batman. Ara són molts els que estan pendents del proper projecte. I sembla ser que Nolan podria encarregar-se de realitzar INTERSTELLAR, un projecte que ha escrit el seu germà Jonathan Nolan i que originalment tenia a Steven Spielberg com a principal candidat des de l’any 2006.

Malgrat que no se’n sap massa sobre la pel·lícula i la seva producció, el film inclourà viatges en el temps i dimensions i realitats alternatives a una història d’uns exploradors que viatgen a través d’un forat de cuc temporal. Sembla ser, a més, que el guió està basat en teories científiques de Kip Thorne: teòric físic, astrofísic i gravitacional. Coneixent el domini de Nolan en històries ambicioses i narrativament complexes (amb EL TRUCO FINAL i ORIGEN ho demostrava bé), el director podria ser una aposta segura per aquest nou projecte. Tot i que porta mesos valorant-ho, ell mateix ha reconegut que el procés creatiu és molt complicat. Si finalment es confirma com a director del film, estaria produït per la Paramount i Warner Bros., productores habituals del realitzador.

Des d’aquí només podem expressar el desig que així sigui i que ens pugui sorprendre amb múltiples capes de narrativa en un veritable espectacle de ciència ficció.

El director Christopher Nolan

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s