Tràiler de To the wonder, el nou film de Terrence Malick

Ara ja fa uns dies, va veure la llum el primer tràiler de  TO THE WONDER, la nova peli de Terrence Malick després de la aclamada (i discutida) EL ÁRBOL DE LA VIDA. Per fortuna, Malick  ha decidit no fer-nos esperar 6 anys més abans d’oferir-nos la seva nova creació.

El film ja ha estat presentat als festivals de Venècia i Toronto, i cal dir que ha rebut elogis i crítiques a parts igual. TO THE WONDER, que compta amb la participació de Ben Affleck, Rachel McAdams, Javier Bardem i Rachel Weisz, segueix fidel a la línia poètica i experimental marcada en el anterior film de Malick. El tràiler ja ens avança que es tracta d’un gran espectacle visual i una reflexió personal sobre la vida i l’amor. Veurem si aconsegueix el mateix èxit que EL ÁRBOL DE LA VIDA, guanyadora del festival de Cannes del 2011.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s