Nicolas Winding Refn abandona l'adaptació de The equalizer

Fa unes setmanes anunciàvem un dels nous projectes del director Nicolas Winding Refn, l’adaptació de la sèrie dels 80 THE EQUALIZER, amb Denzel Washington com a protagonista. Després d’aquella joia que és DRIVE, que precisament presentava un esperit i estètica retro pròpia dels anys 80, l’elecció del director era coherent i esperançadora. No obstant això, ara ens arriba la notícia que finalment el director danès no s’encarregarà del film.

Sembla ser que la Sony estava a punt de firmar amb el director, però finalment no s’ha arribat a un acord. La productora tampoc ha donat cap motiu específic del per què d’aquesta desvinculació per part del director. Mentre que Denzel Washington continuarà protagonitzant la pel·lícula, ara mateix la productora ha de buscar un nou director que se n’encarregui de l’adaptació. Winding Refn estrenarà pel·lícula als EE.UU. el proper 23 de gener, el film ONLY GOD FORGIVES, amb Ryan Gosling com a protagonista. Nosaltres només podem esperar que la seva desvinculació d’aquest projecte l’animi a fer un nou film amb Gosling ja que  la química entre director i actor és innegable i podrien oferir una tercera obra mestra junts (assumint que ONLY GOD FORGIVES mantingui el nivell del primer teaser en baixa resolució que va aparèixer a Internet fa uns dies).

El link a la notícia anterior:

https://casadevidre.com/2012/12/08/winding-refn-dirigira-lequalitzador-amb-denzel-washington/

El director Nicolas Winding Refn i l’actor Denzel Washington

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s