Tràiler de Pain & Gain

Fa uns dies va sortir el primer tràiler de la nova cinta de Michael Bay, PAIN & GAIN. No espereu robots gegants, meteorits apocalíptics ni grans explosions. Estem davant el que ell mateix ha definit com la seva peli “indie” (una declaració agosarada tenint en compte el seu gran pressupost) però és indubtable què aquesta cinta suposa un canvi de registre i una tornada als inicis, amb un to més d’intriga criminal, sense èpica i d’escala menor, amb muntatge ràpid, molt humor i imatges espectaculars.

PAIN & GAIN és una pel·lícula de gènere criminal amb tocs d’humor com diem, i el seu tràiler ja ens destil·la les seves característiques i el que podem esperar d’ell. La història està basada en un fet real i ens porta a uns culturistes del Miami dels 90, Mark Whalberg, Anthony Mackie i Dwayne Johnson que en la seva desesperació per una vida millor, pel somni americà, decideixen segrestar a un empresari. Però com no, el pla en principi fàcil, s’anirà embolicant i anant a pitjor. La resta del repartiment el formen Ed Harris, Tony Shalhoub, Rob Corddry i Ken Jeong. Als EUA s’estrena el 26 d’abril. De moment podem dir que l’acolorida i atractiva ambientació en el món a vegades ridícul, del culte al cos, i la química que desprenen els protagonistes en el tràiler, ens poden assegurar una bona estona al cinema. Comproveu-ho per vosaltres mateixos a continuació!

Us portem també amb el cartell del film. “El seu somni americà és més gran que el teu”: Amb dos..

pain-and-gainpost2

PD: Si heu anat regularment a algun gimnàs, reconeixereu que hi han personatges així…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s