Tràiler anti-pirata de John dies at the end

Aprofitant l’imminent estrena als EE.UU. de JOHN DIES AT THE END, del director Don Coscarelli, no podem mostrar més que admiració davant el tràiler online que el propi Coscarelli ha posat en marxa. Es tracta d’un tràiler en clau còmica contra la pirateria, el qual ens informa de les nefastes conseqüències que podria tenir descarregar-se la seva pel·lícula de manera il·legal. La pel·lícula s’estrenarà a les sales americanes el proper 25 de gener, però el director va decidir pujar la pel·lícula a iTunes perquè pugui comprar-se i veure online abans de l’estrena als cinemes. I de pas, amenaçar a tot aquell que tingui la intenció de veure-la per mitjans pocs lícits.

El tràiler conté l’essència més gore i irònica de la pròpia pel·lícula i es presenta com una denúncia simpàtica i una defensa del cinema independent que ja ha comptat amb diversos adeptes que han promès no desafiar als poders sobrenaturals anti-pirates. Malauradament, però, el film a iTunes no està disponible a totes les regions, per la qual cosa, efectivament, ja existeixen diverses còpies pirates. La qüestió és si algun dels seus espectadors han sobreviscut el visionat per explicar què els hi ha semblat la pel·lícula.

I aquí el tràiler oficial de la més que recomanable pel·lícula:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s