Nominacions del sindicat de directors

És una setmana de nominacions i premis tant a nivell nacional com internacional. Pel que fa al camí als Oscars, són molt importants les nominacions de cada gran gremi (escriptors, productors, actors, etc.) sent òbviament dels més destacats, el sindicat de directors (DGA). Aquest reconeixement dels directors professionals de Hollywood cap al qui consideren ha estat el millor director de l’any acostuma a ser molt rellevant de cara als Oscars i en la majoria de casos, el director que guanya el premi del sindicat, també guanya l’Oscar a la millor direcció. Els nominats són:

Ben Affleck per ARGO

Kathryn Bigelow per LA NOCHE MÁS OSCURA

Tom Hooper per LOS MISERABLES

Ang Lee per LA VIDA DE PI

Steven Spielberg per LINCOLN

Com veiem, cap sorpresa tenint en compte els premis i nominacions donats fins ara. Des d’aquesta consideració, els 5 aspirants estan més que justificats. Potser sobten algunes absències de cara als Oscars, tenint en compte com diem, la dinàmica de nominacions i premis que s’han estat otorgant. En aquest sentit sorprèn la no nominació de Quentin Tarantino, David O. Russell  o Paul Thomas Anderson. Al no estar nominats als premis del sindicat veritablement els resta opcions de cara fins i tot, a estar nominats a l’Oscar. Aquest dijous 10 sortirem de dubtes i ho podràs llegir aquí.

Directors-Guild-of-America

Day-Lewis amb Spielberg, que acumula amb aquesta, 11 nominacions del sindicat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s