Estrenes 4 de gener

The master

Director:  Paul Thomas Anderson Repartiment:  Joaquin Phoenix, Philip  Seymour Hoffman, Amy Adams, Laura Dern Guió: Paul Thomas Anderson  Any: 2012 País:  EUA Duració: 97 min

Finalitzada la IIGM, Freddie (Joaquin Phoenix) un veterà de la marina, retorna als Estats Units inestable i insegur del seu futur. Aleshores coneixerà al carismàtic Lancaster Dodd (Philip Seymour Hoffman), el líder intel·lectual d’una nova associació religiosa basada en la seva pròpia fe. Freddie passarà de ser un vagabund a convertir-se en el company fidel, l’escollit del mestre, tot i que poc a poc començarà a dubtar sobre les obres i els mètodes del seu mentor. THE MASTER s’inspira en la historia de la cienciologia i ens planteja un retrat fascinant sobre gent a la deriva que busca de trobar-se a si mateixa.

La noche más oscura (Zero Dark Thirty)

Director: Kathryn Bigelow Repartiment: Jessica Chastain, Joel Edgerton, Jennifer Ehle, Mark Strong, Kyle Chandler Guió: Mark Boal Any: 2012 País: EUA Duració: 157 min.

Després dels atentats de l’11-S, el servei secret dels EUA va començar una missió amb un clar objectiu: caçar a Osama Bin Laden, el líder de la organització terrorista Al-Qaeda. Després de deu anys perseguint-lo, la nit de l’1 de maig de 2011, un equip de Navy SEALs va portar a terme una operació que va sacsejar el món. Kathryn Bigelow ens porta la història de la missió que va acabar amb la vida del líder terrorista i que és una de les candidates preferides per la propera gala dels Oscars.

Despedida de soltera

Director:  Leslye Headland Repartiment:  Kirsten Dunst, Isla Fisher, Rebel Wilson, Lizzy Caplan Guió: Leslye Headland  Any: 2012 País: EUA Duració: 87 min.

Tres amigues són les escollides per ser les “dames d’honor” d’una antiga amiga de la que es reien a l’institut. Com a tal, han d’encarregar-se de muntar un comiat de soltera i malgrat que la núvia vol una festa “light”, les coses en van tornant salvatges poc a poc. El trio protagonista recorre Manhattan en una nit boja on els hi passen situacions esperpèntiques mentre el temps juga en contra i perilla la boda de la seva amiga.

El hombre de las sombras

Director:  Pascal Laugier Repartiment: Jessica Biel, Jodelle Ferland, Stephen McHattie, William B. Davis Guió: Pascal Laugier Any: 2012 País: EUA, Canadà, França Duració: 106 min.

La Julia és una infermera que viu amb el seu fill a un petit poble dels EUA que viu atemorit per la llegenda d’un home, que se’l coneix per “L’home alt”. Aquesta misteriosa figura segresta a nens i no es torna a saber res més d’ells. Julia porta una vida aparentment tranquila dins d’aquest clima de desconfiança fins que una nit desapareix el seu fill. Després de sorprendre’ns amb la seva òpera prima MARTYRS, Pascal Laugier debuta a l’estranger amb una interessant re-lectura de la llegenda de “L’home del sac”, que dona girs del tot inesperats i va molt més enllà del simple thriller.

Cirque du soleil: Mundos Lejanos (3D)

Director: Andrew Adamson  Guió: Andrew Adamson  Any: 2012  País: EUA  Duració: 91 min.

Aquest film produït per James Cameron ens porta la historia d’una jove parella que és separada i haurà de viatjar a través dels increïbles mons fantàstics del Cirque du Soleil per tal de retrobar-se. El públic tindrà la oportunitat de submergir-se en la tecnologia 3D per tal de saltar, planejar, nadar i ballar conjuntament amb els artistes

Así Somos

Director: Alex Kurtzman Repartiment: Chris Pine, Olivia Wilde, Elizabeth Banks, Michelle Pfeiffer   Any: 2012 País:  EUA Duració: 114 min.

Debut a la direcció d’Alex Kurtzman, guionista d’STAR TREK i TRANSFORMERS entre altres. La historia ens porta a en Sam (Chris Pine), un jove venedor que s’adona que el seu pare ha mort repentinament. Haurà de tornar a casa per encarregar-se del testament i retrobar a la seva distanciada família. Mentre intenta complir les últimes voluntats del seu pare, rep una noticia que el canviarà: té una germana de 30 anys, la Frankie (Elizabeth Banks) de qui no sabia res. La Frankie és alcohòlica i té un fill de 12 anys amb problemes. Tots tres s’aniran coneixent mentre que en Sam es veu forçat reconsiderar tot el que sabia de la seva família i replantejar-se les decisions que ha pres a la seva vida.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s