Joseph Gordon-Levitt entra a la llista per liderar GUARDIANS OF THE GALAXY

Un dels projectes que més està donant a parlar és GUARDIANS OF THE GALAXY, la nova cinta de la Marvel pel 2014, que formarà part de la anomenada phase 2 que acabarà lligant amb LOS VENGADORES 2. Es tracta d’un film ambientat en el futur i  on un grup de superherois liderats per un astronauta americà, ha de protegir la galàxia de malvats com per exemple Thanos, a qui veiem al final de LOS VENGADORES. El director escollit és James Gunn, director de SUPER.

El líder d’aquest grup d’herois és l’astronauta Peter Quill, que sota el nom d’Star-Lord, lidera el variat equip (format majoritàriament per alienígenes) que ha de protegir la galàxia. El càsting per aquest personatge està donant molt a parlar i ja són molts els actors joves que han estat considerats. L’últim en afegir-se i potser, l’actor amb més tirada és Joseph Gordon-Levitt. La resta de pretendents són Jack Huston (Boardwalk Empire), Jim Sturgess (ACROSS THE UNIVERSE), Joel Edgerton (LA NOCHE MÁS OSCURA), Eddie Redmayne (LOS MISERABLES), Lee Pace (LINCOLN), Zachary Levi (CHUCK), Garrett Hedlund (TRON:LEGACY), James Marsden (X-MEN) i Sullivan Stapleton (ANIMAL KINGDOM).

Joseph Gordon-Levitt

La noticia de l’addició de Gordon-Levitt sorprèn a molts, primer perquè fins ara no havia sonat (es deia que els favorits eren Zachary Levi i Jim Sturgess) i segon i sobretot, pel seu lligam amb un heroi de la competència com és Batman. Al haver aparegut a la darrera cinta de Nolan i pel paper important que hi juga tant a la saga com en el possible futur de la franquícia de la DC i Warner Bros, molts creuen que és impossible que fitxi per la Marvel. Estarem atents a com evoluciona el càsting de GUARDIANS OF THE GALAXY.

Anuncis

One response to “Joseph Gordon-Levitt entra a la llista per liderar GUARDIANS OF THE GALAXY

  1. Retroenllaç: Ja tenim protagonista per Guardians of the Galaxy | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s