Martin Scorsese dirigirà el reboot de Batman

La Warner Bros. porta molt de temps donant-li voltes al reboot o continuació del personatge mític de la DC un cop Christopher Nolan ha acabat la seva particular trilogia. L’impacte que han tingut els films de Nolan ha estat tan gran, que decidir què fer amb la franquícia és complicat. Finalment han decidit donar-li tot el pes de la nova adaptació a un director únic i amb prou caràcter propi: Martin Scorsese. El mític director italoamericà ha estat l’escollit per la nova encarnació del superheroi, que es vol que sigui encara més crua i realista. Inspirada en les cintes policials dels anys 70. L’estrena ja està programada pel 2016 i la rodarà quan hagi estrenat la seva nova cinta, THE WOLF OF WALL STREET.

Scorsese i en nou Bruce Wayne, DiCaprio.

Scorsese i el nou Bruce Wayne, DiCaprio.

Una notícia bomba com aquesta, que ha sacsejat el món d’internet, ve acompanyada de l’anunci de qui interpretarà a Bruce Wayne/Batman. Com molts us podeu imaginar, no serà cap altre que l’actor fetitxe d’Scorsese, Leonardo DiCaprio. Segons ha dit el mateix director “Leo és capaç d’oferir la dualitat del personatge. Un multimilionari seductor i glamuròs i un justicier torturat pel trauma”. També s’ha sabut que Scorsese comptarà amb habituals seus tant pel repartiment com per l’equip tècnic. William Monahan (INFLTRADOS) serà el guionista i Robert Richardson, el director de fotografia, mentre que Dante Ferreti serà el director d’art. En quant als altres actors, de moment s’ha confirmat a Sir Ben Kingsley com a Alfred i a Alec Baldwin com a James Gordon.

De la trama se sap molt poc, tan sols que l’acció de la màfia de Gotham serà molt important i Batman haurà de lluitar per eliminar-la. Es rumoreja que un malvat típic de la saga es faria amb el control de l’hampa. Molts situen a Joe Pesci com a aquest malvat. Presumiblement, el Pingüí. Les especulacions també anomenen com no, a Robert DeNiro que podria ser el gàngster Carmine Falcone. Els rumors respecte la resta de personatges no paren de circular i molts sospiren perquè Scorsese s’atreveixi a utilitzar al Joker. Estarem molt atens a com es desenvolupa aquest interessant projecte.

Feu clic a la fotografia inferior, el nou logo del film,  per accedir a més informació!

El nou signe de Batman

El nou signe de Batman

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s