Estrenes 25 i 28 de desembre

Los miserables

Director: Tom Hooper Repartiment : Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne Guió: William Nicholson Any: 2012 País: Gran Bretanya, EUA Duració: 158 min.

El presoner 24601 Jean Valjean, empresonat temps enrere per l’inspector Javert, ha aconseguit forjar una nova vida a la França del Segle XIX. Quan Fantine, una obrera de la seva fàbrica, cau en desgràcia, es farà càrrec de la seva filla Cosette. De mentre, els estudiants es revolucionen contra les injustícies i pobresa de la França del moment.

Rompe Ralph

Director: Rich Moore Repartiment (veus): John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch Guió: Phil Johnston i Jennifer Lee Any: 2012 País: EUA Duració: 101 min.

Fa dècades que Ralph viu a l’ombra de Fix-It Felix Jr, l’heroi i estrella d’un videojoc que sempre aconsegueix arreglar els desastres que Ralph provoca. Ralph es farta de ser el malvat del videojoc i decideix travessar la sala de jocs passant per les diverses generacions de videojocs per demostrar que ell també pot ser un heroi. Durant el seu viatge coneixerà a diversos personatges, entre ells Vanellope Von Schweetz que podria convertir-se en la seva primera amiga. Tot canviarà quan entri en acció un nou enemic, que posarà en perill tota la sala de jocs. Ralph té la oportunitat d’arreglar les coses, però arribarà a temps?

Woody Allen: El documental

Director: Robert B Weide Guió: Robert B Weide Any: 2012 País: EUA Duració: 113 min.

Documental que aborda la vida i obra del icònic escriptor, director i actor Woody Allen, que accedeix per primera vegada a que una càmera documenti el seu procés creatiu i el seu dia a dia. Des de la seva infància de Brooklyn fins a l’estrena de MIDNIGHT IN PARIS. El documental ens mostra la seva intimitat i el director, Robert B. Weide ha tingut accés a llocs sagrats per Allen com els seu centre d’operacions i la sala de muntatge. Durant 20 anys Weide ha estat proposant a Allen fer aquest documental i fins ara sempre s’havia negat.

Más allá de las colinas

Director: Cristian Mungiu Repartiment : Cosmina Stratam, Cristina Flutur, Valeriu Andriuta, Dana Tapalaga Guió: Cristian Mungiu Any: 2012 País: Romania, Alemania Duració: 150 min.

Després d’haver estat uns anys a Alemania, Alina es reuneix amb la seva amiga Voichita a un aïllat convent ortodoxe de Romania. Les dues noies s’aprecien des que es conegueren de petites a un orfanat. Alina vol que Voichita torni amb ella a Alemania, però aquesta ha trobat refugi a la fe i a una familia de monjes. A més, el sacerdot es nega a que vagi a Alemania. Alina decidirà enfrontar-se a aquest sacerdot i intentar convèncer la seva amiga.

Marieke

Director: Sophie Schoukens Repartiment : Hande Kodja, Jan Decleir, Barbara Sarafian, Caroline Berliner Guió: Sophie Schoukens Any: 2010 País: Alemania, Bélgica Duració: 85 min.

Marieke és una noia de 20 anys que busca en els braços d’homes més grans la figura d’un pare que va morir prematurament. Viu amb la seva mare, una dona distant i freda. Durant el dia Marieke treballa a una fàbrica de xocolata, de nit té aventures amb homes adults. L’arribada de Jacoby, un editor de llibres que busca l’últim manuscrit del seu pare, trastorna l’equilibri de Marieke. La seva mare intentarà mantenir-los separats per por que aquest desvetlli un secret ocult durant anys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s