Tràiler de The place beyond the pines

Ja ha arribat el primer tràiler de l’esperada THE PLACE BEYOND THE PINES, que reuneix Ryan Gosling amb Derek Cienfrance, director de BLUE VALENTINE, que en breus s’estrenarà dos anys després a les nostres sales. La cinta promet mesclar gèneres com el melodrama amb el gènere criminal. La pel·lícula enfronta a Gosling amb Bradley Cooper, que cada cop té una carrera més sòlida i interessant i també compta amb Eva Mendes, Rose Byrne i el gran Ray Liotta.

La pel·lícula relata la història de Luke (Gosling) un motorista de risc que decideix col·laborar en robatoris per proveir al fill que acaba de saber que té. Els seus crims no queden impunes i dos policies (Cooper i Liotta) comencen a investigar els robatoris. La situació va més enllà del simple conflicte lladres contra policia i la col·lisió entre Gosling i Cooper tindrà efectes en la vida de tots dos i les seves famílies als anys següents.

La història pot semblar com un DRIVE amb motos però segur que va més enllà, sobretot pel discurs de drama familiar que conté. La mescla de gèneres pot ser molt atractiva i promet ser una aposta diferent de cinema criminal. A més, Ryan Gosling ens encanta. Estarem atents a l’arribada d’una cinta que ha despertat molt interès als festivals on s’ha projectat i que aquí, encara no té data d’estrena. Aquí està el seu tràiler.


PD: La comparació amb DRIVE és evident i més quan el personatge de Gosling sembla repetir tics amb el de DRIVE, aquí en comptes de portar constantment un escuradents a la boca, porta una cigarreta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s