Damon Lindelof i Brad Bird treballen en el seu proper film 1952

Amb l’arribada del 2013 són molts els projectes que per fi arribaran a les nostres pantalles. Són projectes que hem seguit amb especial atenció, des que els directors o guionistes els anunciessin, fins al fitxatge dels primers actors o l’aparició dels primers tràilers. Però no hem d’oblidar que durant aquest any també hi ha diversos projectes pendents de rebre la llum verda per part de les seves respectives productores per poder tirar-los endavant. Alguns d’ells són d’especial interés, sobre tot si tenen dos noms com el de Damon Lindelof o Brad Bird al darrere.

Damon Lindelof portava un temps gestant el que seria el seu proper projecte, 1952, una història èpica de ciència ficció. El guionista va explicar recentment en una entrevista com es va involucrar Brad Bird al projecte. Aparentment, Lindelof i Bird havien coincidit en diverses ocasions, sobretot a arrel de l’amistat d’ambdós amb el compositor Michael Giacchino i el productor i director J.J. Abrams. Lindelof era fan dels films de Bird mentre que aquest ho era de la sèrie LOST. Quan Lindelof va explicar al director en què treballava, Brad Bird es va mostrar molt interessat en el film. Aviat començaren a aportar les seves idees sobre l’evolució de la història fins que els dos van veure que la decisió lògica era que els dos haurien de co-escriure el film i Lindelof, a més, no veia a cap altre candidat millor que el propi Bird per dirigir la pel·lícula.

El guionista Damon Lindelof

Mentre que no se sap massa sobre el film, la dinàmica de treball dels dos autors podria fer que funcionés a la perfecció. Esperen posar-se en plena producció a mitjans del 2013 i, tot i que encara no és una llum verda definitiva, el feedback que estan rebent per part de la productora és més que positiu. Si el projecte finalment rep “l’endavant” per part de la Disney, aviat podrem saber de què va realment el film. Lindelof no deixa de ser una figura no exenta de controvèrsia. Amb el seu guió de PROMETHEUS va crear certa polèmica amb totes les qüestions que al film es plantejaven i que després no es resolien, fórmula que també va utilitzar a LOST. Així doncs, els seus projectes a vegades donen la sensació d’estar inacabats. No obstant això, no hem d’oblidar que tant la sèrie com el film ha generat un gran debat via online i PROMETHEUS ha estat una de les pel·lícules més comentades i debatudes de l’any. Considerant la bona feina de Bird a la quarta entrega de MISIÓN IMPOSIBLE: PROTOCOLO FANTASMA i als seus anteriors films, potser es pugui trobar “l’efecte d’acabat” que de vegades necessiten els  guions de Lindelof.

El director Brad Bird

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s