Black List 2012

Ja s’ha publicat la Black List d’aquest 2012! Aquesta famosa llista negra es publica cada any i inclou tots aquells guions que han circulat pels despatxos de Hollywood però que, per una raó o una altra, no s’han arribat a produir tot i haver despertat un gran interès entre els directius de les majors. És freqüent que molts d’aquests guions s’acabin produint més endavant tot i que molts acabaran quedant arxivats en un calaix.

La llista la elaboren uns 290 executius i directius. Els tres guions més ben valorats d’aquest 2012 han estat els següents:

DRAFT DAY (El dia del draft): Durant el dia del Draft de la NFL americana, el Mànager General  dels Bills de Buffalo, Sonny Weaver, té la oportunitat de convertir el seu equip en una franquícia guanyadora ja que negocia la contractació del jugador escollit num. 1 del Draft. Weaver haurà de decidir fins on està disposat a arribar per tal de  garantir l’èxit esportiu de l’equip, més quan la frontera entre la vida personal i la professional es difumina.

A COUNTRY OF STRANGERS (Un país de estranys): S’inspira en fets reals. L’inspector Harper coordina la recerca policial de dos nens desapareguts a Beaumont 40 anys enrere. Les víctimes són tres cosins que van ser raptats d’una platja australiana el gener de 1966.

RODHAM: Durant els moments àlgids del Watergate, una jove anomenada Hillary Rodham es converteix en la advocada més jove en formar part de l’acusació contra el president Nixon. La seva carrera política promet, i aviat es veurà obligada a escollir entre lluitar per fer-se un camí cap a la Casa Blanca o bé fer cas dels sentiments que sent per la seva parella Bill Clinton, un jove que ensenya lleis a Arkanses.

Recordem aquest títols perquè es provable que en un temps els tinguem en cartellera!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s