Ronda de Càstings

hardy-rapace-redmayne-gervais

Aquesta setmana s’han anunciat un seguit de fitxatges en pel·lícules que estan actualment en pre-producció. Comencem per Tom Hardy que s’unirà a ANIMAL RESCUE juntament amb Noomi Rapace. La cinta és una adaptació d’un relat de la col·lecció Boston Noir  de Dennis Lehane, autor de MYSTIC RIVER, SHUTTER ISLAND o ADIÓS, PEQUEÑA, ADIÓS. La historia tracta d’un home que vol esborrar el seu camí criminal però acaba atrapat en un robatori i assassinat. Dirigirà Michael R. Roskam.

Un altre actor que s’uneix a un projecte és Eddie Redmayne, a qui veurem properament a LOS MISERABLES. Redmayne, s’uneix a Mila Kunis i Channing Tatum al repartiment de JUPITER ASCENDING, la nova cinta de ciència ficció dels Wachowskis.

També tenim el fitxatge de  l’humorista Ricky Gervais per ser un dels protagonistes de la seqüela de LOS MUPPETS, que es va estrenar l’any passat. Es diu que Gervais tindria un paper similar al de Jason Segel a la primera part.

Per acabar, anem a LOS MERCENARIOS 3 i la possible incorporació de Jackie Chan que, després de no poder participar a la segona, ha declarat que acceptarà l’oferta amb la condició que sigui un paper llarg i no només una o dues escenes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s