Nou tràiler de The Great Gatsby

Ja ha arribat el segon tràiler de la nova adaptació d’EL GRAN GATSBY, el clàssic llibre d’F. Scott Fitzegarld. Aquesta actualització corre a càrrec de Bazz Luhrmann i promet tenir l’estil visual del director australià. Està rodada en 3D i té un disseny de producció espectacular que ens porta el millor del glamour dels anys 20. A més, el repartiment és també molt interessant. La cinta compta amb Leonardo DiCaprio interpretant l’enigmatic personatge de Jay Gatsby, acompanyat per Carey Mulligan, Tobey Maguire, Joel Edgerton, Jason Clarke i Isla Fisher.

Com a fan de la mítica novel·la, estic molt intrigat per aquesta producció. L’estil visual pot semblar molt atrevit però s’agraeix que es vulgui donar un nou toc a l’adaptació, lluny del classicisme de la remarcable versió de 1974. A més, crec que DiCaprio pot donar una nova lliçó d’interpretació amb un personatge misteriós que és tota una icona de la literatura americana. La classe i el glamour estan, sens dubte, presents al tràiler, però no el jazz de l’època. En comptes d’això, han optat per una cover de “Happy Together” bastant curiosa. El film arribarà el proper maig. A continuació el tràiler i dos posters nous de personatges.

DiCaprio com Gatsby

Carey Mulligan com Daisy

Anuncis

One response to “Nou tràiler de The Great Gatsby

  1. Retroenllaç: EL GRAN GATSBY inaugurarà el Festival de Canes | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s