Primer tràiler de Pacific Rim

Fa unes setmanes ens arribava via online una sèrie de clips noticiaris que ens informaven sobre els atacs d’uns monstres gegants, més coneguts com a Kaijus, a la ciutat de San Francisco. Era l’inici de la campanya viral de PACIFIC RIM, el proper film de Guillermo del Toro. Aquells teasers, que recorden a la famosa campanya efectista que van desenvolupar J.J. Abrams i Matt Reeves pel film MONSTRUOSO, ja ens van deixar bocabadats. Ara ens arriba el primer tràiler oficial del film i, amb ell, es confirma que Guillermo del Toro no ha perdut el temps des que abandonés el film d’ EL HOBBIT.

Bé, potser el temps invertit en l’adaptació de EN LAS MONTAÑAS DE LA LOCURA, el seu ambiciós (i frustrat) projecte que es va cancel·lar per les similituds argumentals i estètiques amb el film PROMETHEUS, es pot valorar com una pèrdua de temps. Però PACIFIC RIM promet ser un gran espectacle amb uns efectes especials realment sorprenents. En definitiva, el retorn del millor Del Toro. Alguns internautes han batejat el film com una versió de carn i óssos de la sèrie d’animació japonesa NEON GENESIS: EVANGELION. Tant de bo sigui així. Però millor deixar que les imatges parlin per si mateixes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s