Estrenes 14 de desembre

El Hòbbit: Un viatge inesperat

Director: Peter Jackson Repartiment: Martin Freeman, Hugo Weaving, Luke Evans, Elijah Wood, Cate Blanchett,  Christopher Lee, Ian McKellen Guió: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson, Guillermo Del Toro Any: 2012 País: EUA, Nova Zelanda Duració: 169 min.

Nova entrega de l’èpica saga que retorna a mans del seu pare cinematogràfic, Peter Jackson. L’aventura segueix el viatge d’en Bilbo, qui decideix unir-se  a una perillosa missió: recuperar un gran tresor i el regne nan d’Erebor, que està sota la custòdia del drac Smaug. Acompanyat pel mac Gandalf el Gris i tretze nans dirigits pel llegendari guerrer Thorin, inicia el seu perillós viatge cap a la Muntanya Solitària d’Orient. La pel·lícula serà la primera part d’una trilogia que en principi havia de ser un díptic.

De óxido y hueso

Director: Jacques Audiard Repartiment: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Céline Sallette, Bouli Lanners Guió: Jacques Audiard, Thomas Bidegain Any: 2012 País: França Duració: 120 min.

La nova cinta de Jacques Audiard, director d’UN PROFETA amb Marion Cotillard de protagonista. La història ens porta a Ali i el seu fill Sam que sense domicili ni diner acaven trobant refugi a casa de la seva germana. Allí la seva situació millora i viuen de forma agradable. Passat el temps, el seu destí es creuarà amb el de Stéphanie, una domadora d’orques amb la que l’unirà una relació forta inclús després del terrible accident que ella pateix.

El Bosc

Director: Òscar Aibar Repartiment:  Alex Brendemühl, Maria Molins, Pere Ponce, Tom Sizemore,Josep Maria Domènech Guió: Albert Sánchez Piñol Any: 2012 País: Espanya Duració: 90 min.

Una família del Matarranya (Baix Aragò) amaga un secret ancestra: a prop de la masia on viuen apareixen unes misterioses llums, un fulgor sobrenatural que es fa visible dos nits a l’any, entre la mala herba d’un extrany bosc. Segons la tradició familiar, les llums són una porta a un altre món, d’on ningú torna al creuar-la. i amaguen la seva existencia als habitants del poble més proper a la masia.

La hija de mi mejor amigo

Director: Julian Farin Repartiment: Hugh Laurie, Leighton Meester, Adam Brody, Allison Janney Guió: Ian Helfer, Jay Reiss Any: 2012 País: EUA Duració: 90 min.

David i Paige Walling (H. Laurie i C. Keener) i Terry i Cathy Ostroff (O. Platt i Allison Janney) són amics i veïns a Orange Drive, un suburbi de Nova Jersey. La seva còmoda vida es comença a complicar quan la filla dels Ostroff, que acaba de trencar amb la seva parella, torna a casa per Acció de gràcies. En comptes d’interessar-se pel fill dels veïns, s’interessa pel millor amic de son pare, en David. Una comèdia plena de situacions inesperades i còmiques sobre aquells finals que potser a priori semblen poc convenients però que a vegades són els finals feliços que tots necessiten.

Las Constituyentes

Director: Olivia Acosta Guió: Olivia Acosta Any: 2012 País: Espanya Duració: 70 min.

La primera pel·lícula documental sobre les 27 dones, diputades i senadores, que des del seu treball parlamentari a la legislatura constituent de 1977, van ser protagonistes del canvi polític cap a la democràcia a Espanya.

El molino y la cruz

Director: Lech Majewski Repartiment: Rutger Hauer, Michael York, Charlotte Rampling Guió: Lech Majewski, Michael Francis Gibson Any: 2011 País: Polònia, Suècia Duració: 92 min.

Producció europea de tall històric. La pel·lícula retrata les vides entrellaçades d’una dotzena dels 500 personatges representats a la famosa obra del pintor flamenc Breugel “El camí del calvari” on es representa la passió de Crist a l’ambient de l’ocupació espayola de Flandes el 1564.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s