Èpic tràiler de Man of Steel

Ha arribat ja el primer tràiler llarg de MAN OF STEEL, el reboot de Superman dirigit per Zach Snyder. Una de les apostes més fortes de la Warner pel 2013, aquest reboot ve produït ni més ni menys que per Christopher Nolan. Oblidada la fallida visió revisionista de Brian Synger a SUPERMAN RETURNS, arriba aquest blockbuster amb majúscules. Amb Henry Cavill com a Superman i Amy Adams, Diane Lane, Kevin Costner, Russell Crowe i Michael Shannon, entre d’altres.

El tràiler ens presenta una visió molt èpica i romàntica del superheroi més famòs de tots els temps, l’home d’acer. Fent més ènfasi amb la faceta humana de l’heroi (influència de Nolan potser?) es donen poques pistes de l’argument i ens crea bastantes expectatives. Esperem que Snyder estigui a l’alçada de la tasca i no caigui en excessos com a SUCKER PUNCH. Ens arribarà a l’estiu del proper any.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s