Tràiler d'Oblivion

Arriba el primer tràiler d’una de les apostes fortes pel 2013. Es tracta d’OBLIVION, una cinta de ciència ficció de gran pressupost protagonitzada per Tom Cruise. Està dirigida per Joseph Kosinski, director de TRON:LEGACY. El tràiler és espectacular, destil·la efectes especials i acció de qualitat sense desvetllar molt la trama, cosa que és bona. En ell podem veure Tom Cruise en una terra futurística desolada per una guerra i on només queden els records d’una vida millor. Com diu el tràiler i el pòster, “la terra és un record pel que val la pena lluitar”. El projecte ha estat envoltat sempre de un cert secretisme, i fins fa poc no és sabia la sinopsi, que és la següent:

“En un futur on la superfície de la Terra ha estat irradiada fins al punt d’estar irreconeixible, el que queda de la humanitat viu per damunt els núvols, allunyats del perill dels brutals aliens Scavengers que asedien les runes. Però quan un reparador de la superfície conegut com Jak (Tom Cruise) descobreix una misteriosa dona en una càpsula, comença una imparable successió d’esdeveniments que el forçaran a qüestionar-se tot el que coneix”.

Sembla doncs que després de l’èxit de MISIÓN IMPOSIBLE: PROTOCOLO FANTASMA torna a estar en ratxa i la llista de projectes que té per estrenar és llarga i interessant. A OBLIVION l’Acompanyen Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Melissa Leo i Nicolaj Coster-Waldau. La cinta s’estrenarà als EUA el 26 d’Abril de 2013. Estarem atents a quina serà la data per les nostres terres. Us deixem amb el tràiler perquè el jutgeu per vosaltres mateixos i també amb el pòster, que va sortir uns dies abans.

PD: L’única pega que li dono al tràiler és veure Tom Cruise amb una gorra dels New York Yankees. Un és afèrrim seguidor dels Boston Red Sox i no soporta veure gorres dels Yankees, malauradament tothom les porta…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s