Winding Refn dirigirà L'Equalitzador, amb Denzel Washington

Tots aquells que vam quedar meravellats per “Drive” ens hem fet automàticament fans de Nicolas Winding Refn. Mentres acaba la seva nova cinta “Only God Forgives” on torna a comptar amb Ryan Gosling, s’ha anunciat que Refn dirigirà la seva primera cinta de gran pressupost d’un gran estudi.És tracta del remake de la sèrie dels 80 “The Equalizer” aquí coneguda com “L’equialitzador” que va emetre TV3 i més tard BTV. Fa temps que el projecte ronda per Hollywood i havien sonat noms com el de Russell Cowe per protagonitzar-la però sembla ser que el paper principal serà per Denzel Washington.

equalizer-title-refn-denzel

La sèrie va durar 4 temporades i estava protagonitzat per Edward Woodward que interpretava a un misterios ex-agent d’operacions encovertes que es dedicava a ajudar a gent en problemes. La sèries era fosca i de tall criminal, pel que els casos en que l’equalitzador ajudava a la gent solien ser prou escabrosos. La cinta partirà d’aquesta premisa però s’adaptarà a les característiques de Washington, interpretant una figura solitaria i reclosa que odia la injustcícia i devota tot el seu temps a ajudar a persones que han estat victimitzades.

Al principi hem de reconèxier que aquest projecte no ens cridava molt l’atenció, sent un més dels remakes de sèreis antigues que s’han fet.Però l’entrada de Winding Refn al projecte li dona un gir total i desperta el nostre interès, la veritat. La sèrie tenia un estil molt perticular i al límit i segur que les habilitats del director danès com l’ús estilitzat de la violència i la cura pels personatges, faran d’aquest un trhiller a tenir molt en compte. Queda el dubte de saber si mantindran l’estil retro dels 80 o si l’actualitzaran al present. La veritat, veient com li agradava a Refn l’estil retro a “Drive ” i què bé que quedaba, apostem per tornar a sentir música de sintetitzadors i veure lluir jaquetes increïbles.

Anuncis

One response to “Winding Refn dirigirà L'Equalitzador, amb Denzel Washington

  1. Retroenllaç: Nicolas Winding Refn abandona l’adaptació de The equalizer | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s