Si sou d’aquells que us heu revisat trenta vegades el guió il·lustrat de MOONRISE KINGDOM i heu vist unes cinquanta vegades el tràiler de THE GRAND BUDAPEST HOTEL, pel·lícula que inaugurarà la Berlinale el proper febrer, mentre n’esperau l’estrena, aquí us oferim una bona dosi de Wes Anderson: un curt protagonitzat per Jason Schwartzman, titulat CASTELLO CAVALCANTI i que ens explica la història d’un pilot de carreres que s’estrella a un poble d’Itàlia l’any 1955. Tota l’essència del director concentrada en menys de vuit minuts: un disseny d’art excepcional, un peculiar sentit de l’humor, música encertadíssima i uns diàlegs (gairebé monòleg) carregats d’enginy.

Aquest fantàstic curt ha estat realitzat amb l’ajuda de Prada i escrit pel propi Wes Anderson.

castello-cavalcanti1

Articles relacionats

Una Resposta

Fes un comentari