Atenció spoilers!

Els que hagueu vist GRAVITY (esperem que la majoria, sinó A QUÈ ESTEU ESPERANT?) recordareu una escena en la que la Dr. Stone (Sandra Bullock) contacta a través de la ràdio amb un esquimal. A la pel·lícula ho vivim tot des de cabina on es troba la protagonista, en un dels moments més emotius (malgrat la barrera idiomàtica) d’aquesta pel·lícula que està fent història. Doncs bé, ara ens arriba l’altre punt de vista, el de l’esquimal, gentilesa de Jonás Cuarón, com sabeu, fill d’Alfonso Cuarón i co-guionista de GRAVITY. Jonás ha dirigit i escrit ANINGAAQ, aquest magnífic curt que completa a GRAVITY.

El perquè no s’ha projectat en cap cinema amb la pel·lícula és una incògnita, però si més no la seva presència online ajudarà encara més al ressò mediàtic de la pel·lícula com també al seu camí als Oscars.

ANINGAAQ

Articles relacionats

Fes un comentari