Ahir, coincidint amb la promoció del nou (un de varis ja) set en DVD i Blu Ray de la trilogia de Batman de Christopher Nolan, va sortir a la llum un vídeo de la gravació d’una de les proves de càsting de Christian Bale per a la primera entrada de la saga, BATMAN BEGINS. I la veritat és que conté moltes curiositats.

i am batman

“I was Batman, now it’s Affleck!”

Per començar, veure a Bale amb el vestit de Val Kilmer a BATMAN FOREVER. Un procés habitual en aquestes proves de pel·lícules de superherois (Henry Cavill va fer les proves amb el de Christopher Reeve, per exemple) per motius obvis, ja que el nou vestit no arriba a estar dissenyat. La veritat és que fa gràcia veure al Batman de Bale amb un aspecte diferent, que ens recorda a l’heroi de quan érem petits, amb bat-mugrons inclòs. També la veu, més suau de la que finalment va fer servir a les pel·lícules on admetem-ho, exagerava una mica.

L’altra aspecte curiós és l’actriu que dona les rèpliques a Bale: Amy Adams! L’actual Lois Lane, tal i com diuen al vídeo sembla que hi va acudir com un favor, no tant per optar al paper de Rachel Dawes que primer interpretaria Katie Holmes i després Maggie Gylenhaal. Arrel d’aquest vídeo, també ha aparegut per cert, una fotografia d’un altre dels candidats a Batman fent les proves: Cillian Murphy. L’actor irlandès finalment acabaria interpretant al malvat Espantaocells a tota la trilogia, un dels pocs actors que pot presumir d’aquest fet.

Murphy hagues estat sens dubte, un Batman amb "morritos".

Murphy hagués estat sens dubte, un Batman amb “morritos”.

Fes un comentari