Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Washington D.C. el sopar anual dels corresponsals de la Casa Blanca i com és habitual el president de torn, treu a lluir les seves dots humorístiques per fer un repàs a la seves polítiques o el que sigui. El fet és ja tota una tradició i demostra un cop més la visió tant diferent (en alguns moments de “showbusiness”) que tenen de la política als EUA. En aquest sopar és freqüent la col·laboració d’estrelles i celebritats de Hollywood per arrodonir l’humor del president. En aquest cas, Barack Obama s’ha servit de l’ajuda del mateix Steven Spielberg, de Tracy Jordan i ni més ni menys que Daniel Day-Lewis per plantejar un nou biopic per part del Rei Mides de Hollywood: OBAMA

Day-Lewis preparant-se pel paper de la seva vida.

Day-Lewis preparant-se pel paper de la seva vida.

PD: No seria genial veure Day-Lewis com Obama? Fita només digne de l’altre actor del mètode per excel·lència, Kirk Lazarus!

PD2: Per què els nostres polítics no es mostren mai tan graciosos?? Potser és que ja fan riure per si sols…

Articles relacionats

Fes un comentari