Ja ha sortit el primer tràiler de la nova cinta dels germans Coen! Només per ser ells, tot un fet noticiable. La pel·lícula és una aproximació a l’escena folk del Nova York d’inicis dels 60. El guió dels Coen utilitza un músic fictici, inspirat en Dave Van Ronk, anomenat Llewyn Davis per fer un retrat únic del moment musical de l’època.

Està protagonitzada per Oscar Isaac, que cada cop té més papers importants i per Carey Mulligan. També formen part del repartiment Justin Timberlake, Garrett Hedlund i John Goodman. El tràiler té molt bona pinta i destil·la l’estil més refinat que darrerament tenen els Coen. A més, com els bons tràilers ( i més tractant-se dels germans de Minneapolis) et deixa amb ganes de més. Sens dubte un tema i una ambientació molt interessant que de la mà dels Coen segur que donarà que parlar.

Us deixem amb un cartell que s’ha enviat a alguns mitjans, invitant-los (afortunats ells) a un passi especial del film amb la presència dels Coen i el gran productor musical T Bone Burnett.

ILD_invite_150dpi

Una Resposta

Fes un comentari